Ђурђев: Насилници из опозиције на новосадском градилишту новог моста данас су показали да путем терора желе да мењају власт и поредак у Србији

НОВИ САД: Решеност лажних еколога, а заправо екотерориста, подржаних од стране бројних опозиционих народних посланика, да терором, односно насиљем и сејањем страха мењају власт и поредак била је и више него очигледна данас у Новом Саду.
aleksandar djurdjev, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Држава не сме више млако и неодлучно поступати када су у питању овакви изливи насиља који су узнемирили нормалне и цивилизоване Новосађане - прокоментарисао је председник Српске лиге Александар Ђурђев данашњи покушај еколошких активиста и чланова покрета Заједно да спрече изградњу моста на Шодрошу.

Нити су за њих прекршајне пријаве нити пуштање на слободу. То су терористи, људи опасни по државу и грађане, међу њима је и Брајан Брковић, онај који је цепао српске заставе по Новом Саду, а који се данас придружио дружини која је умислила да може да баци под ноге устав и законе ове земље - истакао је Ђурђев.

Председник Српске лиге позвао је државне органе да на време реагују и спрече веће сукобе у будућности.

Ти људи су спремни на све. Тај Брковић је унук Јеврема Брковића који је живот посветио ширењу антисрпске пропаганде и гушењу свега српског у Црној Гори. То су људи који неће да газе траву, али су спремни да погазе и Србију и Србе ако им то дозволимо. Држава их мора сместити тамо где им је место - закључио је Ђурђев.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести