ГрО СНС Новог Сада : Част је када вас доказани криминалац прозива

„Данашњи наступ потпредседника Народне странке Борислава Новаковића испред новосадског Тужилаштва представља још једну неуспелу циркуску представу са очајничким циљем прескакања сниженог цензуса од 3% на предстојећим изборима“, саопштио је ГрО СНС Новог Сада.
SNS
Фото: Dnevnik.rs

 „Новаковић је по обичају изговорио огромну количину лажи, својствену њему и његовим политичким истомишљеницима, оптужујући градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића и његовог саветника Слободана Милића без икаквих аргуменат“,  поручују из  ГрО СНС Новог Сада.

 „Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду сматра да су за градоначелника и његовог саветника оптужбе доказаног криминалца који је својевремено оштетио буџет Града за четири милиона евра, велика част . Новаковићу би било боље да грађанима објасни где је нестао новац од изградње Булевара Европе и зашто није изграђен мост који је обећао Новосађанима? Наравно, увек остаје нерешено питање како је могуће да се човек истовремено налази на два места, у два различита града и две различите државе? Очигледно је да Новаковић има надљудске моћи, док је оне основне људске врлине одавно занемарио. С обзиром на то којој је странци припадао, а којој је сада потпредседник није никакво чудо“,  каже се у саопштењу саопштио је ГрО СНС Новог Сада.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести