Коалиција За краљевину Србије добила додатну подршку

БЕОГРАД: Коалиција За краљевину Србију саопштила је данас да ће је у намери да пређе цензус од три одсто, на поновљеним изборима у среду, на којима право гласа има више од 203.000 бирача, подржати више странака и група грађана.
Žika Gojković Foto: Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Листу За краљевину Србију осим Покрета обнове Краљевине Србије (ПОКС), Монархистичког фронта принца Владимира Карађорђевића, Српског покрета монархиста и Зелене странке Србије, подржавају и Савез бачких Буњеваца, удружења за повраћај имовине одузете након рата, група грађана Драган Продановић из Рековца која је на локалу освојила 16 одсто гласова, Ниш мој град, Покрет Срба Крајишника и монархиста и група грађана Српска зора.

Председник ПОКС-а Жика Гојковић је навео да данас на Видовдан, који је страначка слава, жели да каже да ће бити чврст бедем у парламенту за одбрану КиМ, противљењу признања лажне државе и подели њене територије.

На изборима 21. јуна, та коалиција добила је 2,63 одсто гласова и најближа је цензусу од три одсто које су пресли само СНС, СПС и СПАС.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести