Мали: Одговорна економска политика СНС-у њеном центру човек

БЕОГРАД: Министар финансија и функционер СНС Синиша Мали поручио је данас, на скупу СНС на коме су представљена програмска начела напредњака, да СНС води одговорну економску политику у чијем је центру човек и подизање животног стандарда грађана Србије.
sinisa mali
Фото: Youtube Printscreen

Мали је рекао ће пре краја године просечна плата бити већа од 600 евра, као и да ће бити достигнут циљ да просечна плата до краја 2025. достигне 900 евра, а пензије 440 евра.

Мали је рекао да је Србија на добром путу да испуни циљ и да ће Србија ове године имати раст БДП -а већи од седам одсто.

"На рачуну у Трезору јутрос смо имали 370 милијарди динара", рекао је Мали и додао да је претходна власт оставила актуелној власти само 8,5 милијарди на рачуну, то јест земљу пред банкротом.

Ако говоримо о економској политици СНС и Србије, говоримо о сновима једног човека Александра Вучић који је имао сан да од уништене, разорене и слабе Србије направи економског лидера у реигону, истакао је Мали и додао је Вучић успео у томе.

Напоменуо је Мали да је у основи сваке успешне политике и јака економија и да нема ниједна политике ако немате чиме да је спроводите.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести