Мировић поставио камен темељац за изградњу велнес центра у Ади

НОВИ САД/АДА: Председник Покрајинске владе Игор Мировић поставио је у Ади у Рекреационом центру „Адица“ камен темељац за изградњу „Wellnes“ центра.
mirovic
Фото: vojvodina.gov.rs

Према пројекту, планирана су три базена с термалном водом, а вредност инвестиције је 438 милиона динара.

Препознали смо значај овог пројекта јер је туризам привредна грана у веома снажном узлету. Данас у Војводину долазе туристи из свих делова света. Сви пројекти које смо планирали у протекле четири године су реализовани. Општина Ада препознала је овај пројекат као изузетно важан за привредни развој. Имамо иницијативу и потребу да помажемо овакве инвестиције, казао је Мировић.

За неколико недеља, додао је Мировић очекује нас и уговор за радове на приступним саобраћајницама на Мосту код Аде.

Војводина је постала велико градилиште без промашених инвестиција. Број незапослених пада из месеца у месец и тренутно на посао чека мање од 100.000 људи што се није десило последњих 20 година, казао је председник Мировић.

Председник Општине Ада Золтан Билицки рекао је да ће изградњом овог центра туристичка понуда општине бити знатно унапређена.

Фото: vojvodina.gov.rs

Ово је један од најзначајних објеката у историји општине. Верујемо да ће допринети и развоју других привредних грана. И убудуће ћемо радити заједно на развоју наше општине, изјавио је Билицки.

Фото: vojvodina.gov.rs

Постављању камена темељца присуствовали су потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић и покрајински секретар за урбанизам и заштиту животне средине Владимир Галић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести