МУП: Сви посланици дају изјаве, не само Двери

БЕОГРАД: Министарство унутрашњих послова (МУП) саопштило је данас да ће бити саслушани сви посланици који су били на седници Одбора за административно-буџетска и имунитетска питања на којој је посланик Двери Бошко Обрадовић компјутерским мишем гађао посланика СНС-а Александра Мартиновића, и прецизирало да је данас узето већ шест изјава.
Incident na sednici Skupštinskog dbora Foto: Youtube/printcreen
Фото: Youtube Printscreen

Како се наводи у прецизираном саопштењу МУП-а, изјаве неће бити узете само од посланика Двери, "како се могло закључити из саопштења овог покрета".

"Прво основно јавно тужилаштво је дало налог, на основу пријава које су добили од више посланика, да се узму обавештења од свих посланика који су тог дана били присутни у сали, како би се утврдиле све чињенице и околности овог догађаја",стоји у саопштењу.

Из МУП-а прецизирају да ће изјаве посланицима бити узете у Народној скупштини, због обавеза посланика.Полиција је данас већ узела изјаве од шест народних посланика, о чему су сачињене службене белешке које ће бити прослеђене надлежном тужилаштву. Полиција ће и наредних дана узимати изјаве од сведока овог догађаја.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести