Нови Сад: Шеф медијског тима Јеремићеве странке прешао у СНС

Слободан Крстин, доскорашњи шеф медијског тима Народне странке Вука Јеремића, од јуче је нови члан Градског одбора Српске напредне странке у Новом Саду.
sns
Фото: Дневник/ Б. Лучић

Како је објаснио, из НС-а је прешао „због лоших међуљудских односа и повереника које је Вук Јеремић поставио и њиховог лошег односа према чланству, сукоба због новца и личних интереса”.

Чланица Извршног одбора СНС-а и шефица одборничке групе те странке у Скупштини Новог Сада Дина Вучинић рекла је на конференцији за новинаре да је Крстинов прелазак доказ да су Српска напредна странка и председник Вучић једини у стварном контакту с грађанима. Представљајући Крстина као новог члана странке, она је навела да Јеремић, као „дете комунизма” предводи нападе на Вучића, да је као шеф дипломатије „директно допринео губитку Косова и Метохије”.

„Јеремић је особа која је, нажалост, била први човек српске дипломатије и која је катастрофалним иницијативама пред Међународним судом правде омогућила Албанцима да узурпирају Косово и Метохију“, рекла је Дина Вучинић.

„Тим дилетантским потезом, Јеремић и његов ментор Борис Тадић, готово да су поклонили Косово Харадинају и Тачију. Тај план би се одавно остварио да је Јеремић остао на власти. Међутим, њихове снове покварио је долазак на власт СНС-а и његовог председника Александра Вучића на чело државе.“

Крстин захвалио напредњацима што му пружају „праву прилику да свој будући политички ангажман посвети бољитку грађана Србије”.

„Све је више незадовољних у редовима Народне странке, ионако мали број чланова већ је формирао бар две струје које се сукобљавају око личних интереса и политичких функција“, рекао је Крстин.

„Опијени сумњивим милионима који стижу с разноразних рачуна, али и од домаћих тајкуна из сенке, они се надају да ће на тај начин доћи до власти.“                

С. Кр.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести