Oрлић: Жути тајкун о дуговима

БЕОГРАД: Члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић оценио је данас да "жути тајкун Драган Ђилас" све теже подноси економске успехе Србије, јер стижу похвале Међународног монетарног фонда, Светске банке, Европске комисије и Европске банке за обнову и развој.
Vladimir Orlić Foto: Tanjug
Фото: Танјуг/видео

Праву тачку кључања доживљава у тренутку када Србији и Александру Вучићу стижу признања и из региона, чак и од оних који нам традиционално нису наклоњени, али су разумни довољно да признају очигледан успех, наводи се у писаној изјави Орлића.

Кад и Дневни аваз закључи да од Александра Вучића "треба учити како се економски управља земљом у најтежим временима", јасно је како ствари реално стоје, илустровао је Орлић.

Док "мрмља себи у браду" бројеве које не разуме и прича о дуговима, не сећа се да је јавни дуг у време бившег режима, баш због незналица и штеточина попут Ђиласа, пробио и лимите домаћих закона, па и лимите Мастрихта, да би га зауздао тек Александар Вучић, енергичним и тешким реформама, којима се данас диве и регион и читава Европа, оценио је Орлић.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести