Поповић Ивковић: Обмане Саше Јанковића

БЕОГРАД: Саша Јанковић треба да се определи да ли жели сарадњу са полицијом, уколико се осећа угроженим, или жели само да критикује Министарство унутрашњих послова (МУП), саопштила је данас државни секретар МУП Биљана Поповић Ивковић, уз оцену да је "несхватљиво да је претеће писмо објавио после три месеца на свом твитер налогу".
ivana popovic MUP
Фото: МУП Србије
Како је могуће да човек који се наводно залаже за поштовање институција и процедура, не поштује ни једно ни друго? Несхватљиво је да претеће писмо објави после три месеца на свом твитер налогу, уместо да као сваки грађанин који се осећа несигурно претњу одмах пријави полицији, навела је Поповић Ивковић. 
 
Она је изјавила и да је "Јанковић опседнут Небојшом Стефановићем, јер МУП увек поистовећује са министром полиције и цео ресор МУП своди на персонално".
Јанковић вероватно мисли на себе, када говори о „подгревању, пласирању и злоупотребама“, јер то у континуитету чини, истакла је Поповић Ивковић.
Подсетила је и да је Јанковић, како је истакла, "неосновано тврдио да је један од припаднике групе која је прекинула трибину у Бешки шутиран на поду".
 
"Не само да је изговорио лаж, него је и даље наставио са истим опробаним методама замајавања јавности. Очигледно је да су неистине, злоупотребе, лажна пласирања и обмане модус операнди Саше Јанковића“, наводи се у изјави Биљане Поповић Ивковић, достављеној из МУП. 
 
Саша Јанковић оптужио је данас министра унутрашњих послова да својим изјавама доводи у питање његову безбедност. Јанковић је, позивајући се на претње, које је недавно објавио на свом профилу на друштвеним мрежама, рекао да је министар унутрашњих полова на телевизији изјавио да, као грађанин, мисли да "Јанковић ради против интереса Србије".
EUR/RSD 117.1484
Најновије вести