Селаковић: Састанак с Путином од изузетне важности

БЕОГРАД: Генерални секретар председника Србије Никола Селаковић каже да је за председника Србије Александра Вучић предстојећи састанак с председником Русије Владимиром Путином од изузетне важности. 
selakovic FBakic
Фото: Dnevnik.rs

Он је рекао да се очекује прво састанак два председника у четири ока, а да ће потом бити и заседање мешовитог комитета Комисије за сарадњу Русије и Србије. 

То је један од најважнијих састанака, који ће Вучић имати у наредном периоду, а ми се надамо и очекујемо да ће у наредних шест месеци или чак и ове године Путин доћи у посету Србији, рекао је Селаковић за ТВ Прва.


На седници ГО СНС анализа постигнутих резултата
Функционер Српске напредне странке (СНС) Никола Селаковић изјавио је да ће се на предстојећој седници Главног одбора владајуће странке анализирати постигнути резултати.

Он је за ТВ Прва рекао да је председник Србије и странке Александар Вучић задовољан економском ситуацијом у земљи, али не и атмосфером у друштву.

Атмосфере где из појединих опозиционих уста на најпримитивнији начин можете да слушате о обдареним Афроамериканцима који су тек пуштени из затвора и који се нуде као решења нашим мајкама, сестрама, ћеркама, женама, рекао је Селаковић.

Он је подсетио да се за месец дана обележава десет година од оснивања странке и додао да је уверен да ће бити речи и о прослави за странку важног јубилеја.

Познајући председника Вучића, знам да то неће бити гламурозно већ скромно. Уверен сам да ће предложити један од градова у унутрашњости Србије за прославу јубилеја, рекао је Селаковић.


Председник Вучић се труди да нађе, каже Селаковић, прави угао за решење косовског питања да би се опстанак и останак Србије и српских интереса на КиМ сачувао и очувао.

Србија је одбила његов предлог за решење, а онда и Немачка и Француска и Британија. Председник је једино рекао “хоћемо да знамо где су наше границе”. Шта год да вам ко каже није у праву, јер не може да вам каже јесу ли нам границе где каже САД или Русија, Италија или Шпанија, Кина или Немачка, рекао је Селаковић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести