СНС НС: Јеремић наставља да обмањује грађане

НОВИ САД: Народна странка Вука Јеремића и њено Повереништво за Војводину на челу са Бориславом Новаковићем данашњом акцијом прикупљања потписа против рушења Спенса наставља да обмањује грађане Новог Сада, саопштио је СНС Новог Сада. 
spens, Dnevnik/Slobodan Šušnjević
Фото: Дневник/Слободан Шушњевић

Градски одбор Српске напредне странке истиче да никаква одлука о рушењу тог објекта није била на дневном реду Скупштине града, која је оснивач Јавног предузећа Спортски и пословни центар “Војводина“, а камоли да је донета. 

Такође, никакав предлог такве врсте није упућен Скупштини града, нити је о томе расправљано на било ком скупштинском одбору, кажу у СНС.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић у јавност је изнео само своје мишљење о једном од начина решавања проблема предузећа које се налази у огромним губицима и чији објекат је грађен у неко друго време, када у нашој земљи није било тржишне економије. Изградња модернијег и функционалнијег спортског центра само је један од предлога за решење овог великог проблема, речено је у саопштењу.

Градски одбор СНС позвао је “Новаковића и његове малобројне присталице да покажу багере које спомињу у данашњем позиву грађанима”. 

Или им се привиђају или су у питању багери и грађевинске машине које раде широм Новог Сада који је последњих година постао велико градилиште, на шта смо изузетно поносни. Те грађевинске радове имао је прилике да обави и Новаковић са својом некадашњом странком, а садашњим коалиционим партнером, али он, Ђилас, Јеремић и слични бирају искључиво пројекте из којих могу да извуку личну корист. У то смо се уверили када је грађен Булевар Европе, поручују напредњаци Новог Сада.

Како кажу човеку који је из Солуна гласао у Скупштини Србије и тиме доказао да има ретку способност клонирања, свашта може да се привиђа.

Градски одбор СНС због тога пита Новаковића да ли је у понедељак у поноћ са четири пајташа био у Темеринској улици и брутално напао члана Извршног одбора СНС Милоша Егића или је био на некој другој локацији, на пример, у Солуну. С обзиром на учестале нападе повереника НС за Војводину, прво на полицију у Врбасу, а затим и на функционера наше странке, питамо Новаковића ко је следећи од грађана мета његовог силеџијства и кукавичлука, наведено је у саопштењу. 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести