Вучић ванредно састанци, шефови Војске и МУП и специјалних јединица

БЕОГРАД: Председник Александар Вучић од јутрос има ванредне састанке са шефовима Војске и полиције и других безбедносних служби, као и команданти специјалних војних и полицијских јединица, сазнаје Тањуг. 
Vlada Srbije Foto: Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

У Председништво су стигли министар Војске Србије и начелник Генералштаба, Александар Вулин и Милан Мојсиловић, затим министар унутрашњих послова и директор полиције, Небојша Стефановић и Владимир Ребић, као и шеф БИА Братислав Гашић. 

Састанку са председником Вучићем присуствују и команданти специјалних војних и полицијских јединица.

То су командант специјалне бригаде Мирослав Талијан, командант Управе војне полиције генерал Рајко Миловановић, као и начелник Обавештајне управе Генералштаба Милан Тодоров.

Такође, на састанку су и командант Жандармерије Дејан Луковић, затим командант специјалне антитерористичке јединице Спасоје Вулевић и командант интервентних јединица полиције Драган Васиљевић.

Председник Александар Вучић састао се данас са амбасадорима Кине и Русије у Србији Ли Манчангом, односно Александром Чепурином.

Фото: Танјуг

Премијер Ана Брнабић отказала све активности због ванредних догађања

Председница владе Ана Брнабић отказала је за данас најављене активности и од јутрос је у Председништву Србије, где су у току састанци председника Александра Вучића са шефовима снага безбедности и командантима свих војних и полицијских јединица.

Брнабић је данас требало да буде у Нишу и Свилајнцу.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести