Вучић, Ферамо о подршци УНОПС Србији

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић примио је данас подсекретара УН и извршног директора Канцеларије УН за пројектне услуге Грету Фаремо, са којом је разговарао о помоћи те Канцеларије конкретним развојним пројектима у Србији.
Aleksandar Vučić primio Gretu Faremo Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

Вучић је нагласио да је стручна подршка УНОПС у реализацији тих пројеката од значаја за свеобухватне реформе у Србији, као и процес европских интеграција. 

Он је захвалио за сву досадашњу помоћ, а посебно за помоћ у санацији штете изазване поплавама 2014. године, истакавши да су пројекти који су тада урађени много значили и за одбрану од поплава претходних неколико дана, саопштила је Прес служба председника Републике.

Фаремо је рекла да је намера те Канцеларије да Србији пружи дугорочну подршку и помоћ.Једна од области је и унапређење друштвено-економског положаја рањивих група, навела је Фаремо.

Двоје саговорника су констатовали да је, током петнаест година рада Канцеларије УНОПС у Србији, успостављена интензивна и квалитетна сарадња, и изразили наду да ће се она наставити. 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести