Вучић: Србија и Црна Гора да превазиђу тренутне тензије

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Црне Горе Бранислава Мићуновића и том приликом рекао да остаје посвећен даљем развоју добросуседских односа са Црном Гором и да очекује да две земље превазиђу тренутне тензије.
aleksandar vucic, Tanjug/Sava Radovanović
Фото: Танјуг/Сава Радовановић

Он је најавио да ће сутра, на састанку са представницима Срба из региона, разговарати и са представницима српског народа из Црне Горе, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника.

Захваљујући амбасадору на преданом раду током дипломатског мандата у Београду, Вучић је нагласио да ће наставити да промовише стабилност у региону, водећи политику мира и сарадње на Западном Балкану.

Председник Вучић и амбасадор Мићуновић су се сагласили да би две земље требало да наставе са међусобном подршком у процесу евроинтеграција, као и да приоритет дају инфраструктурном повезивању и економској сарадњи.

Вучић је амбасадору Мићуновићу, на опроштају, пожелео добро здравље и личну срећу, као и много успеха у професионалном раду.

Амбасадор Мићуновић је захвалио на подршци, коју је, током боравка у Београду, имао од председника Вучића и српских власти, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.5990
Најновије вести