Дневников турнир: Финале између Макс бета и Бровел виљушкара у понедељак

Традиционални 56. “Дневникиов” турнир у малом фудбалу ушао је у само завршницу, у финалу су се нашле две екипе која су и највише показале - Макс бет и Бровел виљушкари. 
maks bet i autogalant
Фото: Polufinalni duel Maks Beta i Autogalanta, foto: D. Ivanić

Екипа Макс бета брани титулу освојену прошле године, у својим редовима имају заиста сјајне играче, који се изванредно сналазе на  паркету. Вођа тима је Милан Чичић, али свакако да велики допринос екипи даје и искусни Чедомир Томчић, који је уосталом и решио меч  против Аутогаланта у полуфиналу сјајним голом са десетак метара. Не треба заборавити ни на остале: на Небојшу Десницу, Марка Миловца, Горана Недића, Даниела Дујковића, али и на некадашњег репрезентативног голмана Футсала Владимира Ранисављевића.

„Циљ нам је да поново освојимо “Дневников” пехар“ и да уђемо у историју, каже најискуснији играч Макс бета Никола Малиџан.

„Пре нас у овом веку само су Лампоне и Цариград успели  да одбране пехар, надам се да ћемо и нама то успети.“  


Финале

Било је планирано да се финални мечеви 56. традиционалног “Дневниковог” турнира у малом фудбалу играју у недељу, међутим, на молбу већине играча који славе Светог Јована, одлучили смо да завршницу турнира померимо за један дан. Тако ће финални програм почети у понедељак 21. јануара од 15 сати, а сусрет најбољих сениора је на програму у 18.30. 


Интересантно је да је Макс бет све досадашње утакмице добио без проблема, док су Бровел виљушкари уз доста среће стигли до завршнице. Ремизирали су у групу са Кафе Пандом, а у четвртфиналу су после пенал - рулета славили у мечу са Лампонеом. Паланчани играју одлично, а једини хендикеп им је да у финалном мечу неће моћи да рачунају на играче Бачке, Мирослава Бјелоша и Сашу Ковачевића.

„Без обзира што ћемо бити ослабљени, уверен сам да имамо реалне шансе да победимо“, објашњава голман Бровел виљушкара Дарко Ђурковић.

„Добро познајемо играче Макс бета, знамо како играју и надамо се победи.“

 Г. К. 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести