Бата Мирковић: Не бих полемисао о голу, идемо даље...

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић изјавио је да екипа не сме да се опусти после дербија и да је сада фокус на победу против Колубаре у шеснаестини финала Купа Србије.
Zoran Bata Mirkovic/Fonet
Фото: FoNet

"Још се честито нису слегле страсти после дербија, а већ имамо наредну обавезу. Нема поправног, Колубара је састављена од младих и од прекаљених играча, који су играли Суперлигу и у иностранству. Имају амбиције да се врате у Другу лигу, добру инфраструктуру, терен је у одличном стању, нова трибина је саграђена и очекујем одличан меч", рекао је Мирковић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик.

Наравно, није могло ни без "анализе" Звездиног гола у дербију.

"Погледао сам снимак, једном или двапут, ниједан није убедио да јесте или да није гол, тако да не бих полемисао. Не треба да губимо енергију на те ствари, идемо даље и све нека иде својим током".

Мирковић је стао и у заштиту голмана Владимира Стојковића, који је "вруће главе" после дербија рекао да враћа пасош Србије.

"Не постоји човек који у неком моменту није изговорио нешто због чега се покајао. Како каже наш народ “тресне и остане жив”. Стојковић се после меча извинио, не треба му сада "драти кожу". Мени као тренеру та изјава показује колико су моји играчи желели победу. Било би погубно да је рекао да се не каје и ја бих заиста ту ставио тачку", закључио је Мирковић.

Утакмица шеснаестине финала Купа Србије између Колубаре и Партизана игра се у среду од 15 сати у Лазаревцу.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести