Бинић:Партизан и Звезда праве ријалити,Терзићу кандидуј се

БЕОГРАД:  Члан Извршног одбора Фудбалског савеза Србије (ФСС) задужен за регуларност такмичења Драгиша Бинић огласио се након данашњих саопштења Партизана и Црвене звезде и најавио пријаве у складу са дисциплинским правилником и етичким кодексом ФСС.
FSS
Фото: FSS

"У времену када Фудбалски савез и српски фудбал постижу најбоље резултате у последњих 20 година, два наша највећа клуба воде рат саопштењима који од фудбала праве ријалити. Уместо да славимо и хвалимо пласман репрезентације на Светско првенство, фантастичне резултате свих млађих селекција ФСС, као и добре резултате наших клубова на европској сцени, Партизан и Црвена звезда, као и појединци који се крију иза имена та два клуба, уносе злу крв у српски фудбал", изјавио је Бинић.

Некадашњи првотимац Црвене звезде и репрезентативац исткао је да ФСС и он лично као лице одговорно за регуларност неће више толерисати лажи и обмане, пре свега алиби нападе на институције Савеза који имају јасну позадину.

"Због недавних изјава већ сам поднео пријаве против Милоша Вазуре и Митра Мркеле, а сутра ће дисциплинским органима бити поднета пријава и против Партизана и Црвене звезде, све у складу са дисциплинским правилником и етичким кодексом".

Према Бинићевим речима, невероватна је и несхватљива количина неистина које се сервирају на рачун ФСС и председника Славише Кокезе, све због амбиције Звездана Терзића да преко ноћи узурпира место председника Савеза.

"Увредама и лажима се не може борити против свих напора председника ФСС у искорењивању нечасних радњи у нашем фудбалу, као и резултата који су постигнути у свим репрезентативним селекцијама. И користим ову прилику као члан Извршног одбора ФСС да позовем Звездана Терзића да се легитимише и јавно кандидује за председника ФСС", закључио је Бинић.

EUR/RSD 117.0672
Најновије вести