Црвена звезда почела групне тренинге: Јованчић жели дуплу круну

Фудбалери Црвене звезде почели су са групним тренинзима, а одушевљење због тога не крије везиста Душан Јованчић.
dusan jovancic
Фото: Dušan Jovančić, foto: FK Crvena zvezda

- Дуго је трајала ова пауза. Тешко је када су фудбалери одвојени од терена и од саиграча. Срећни смо што смо поново заједно и што смо се вратили на терен, много нам је недостајао. Кренули смо са јаким тренинзима и верујем да ћемо спремни дочекати наставак првенства – рекао је Јованчић и додао:  - Индивидуално смо радили за време паузе што нам је много значило за наставак рада, али много је лакше тренирати када је екипа на окупу. Сви саиграчи су ми недостајали а највише Бабић с којим се највише дружим.

Црвена звезда не крије амбиције да освоји дуплу круну.


Прва утакмица у суботу

Црвена звезда ће прву контролну утакмицу одиграти у суботу, у 10.30 часова. На помоћном терену стадиона „Рајко Митић“ противник екипи тренера Дејана Станковића биће омладинска селекција црвено–белих, коју предводи Славољуб Ђорђевић.


-  Искрено, немам посебну жељу за неког ривала у Купу. Наш циљ је дупла круна и да бисмо је освојили морамо све ривале да савладамо. Нисмо дуго освојили Куп, верујем да сада можемо. Све сада иде како треба, једино ће нам на почетку наставка такмичења недостајати навијачи.Са њима је све лакше и лепше – поручио је Јованчић.

И. Л. 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести