Дејану Станковићу почасна диплома ДИФ-а

БЕОГРАД: Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду доделио је данас почасну диплому бившем капитену фудбалске репрезентације Србије Дејану Станковићу.
dejan stankovic, EPA/CHRISTIAN BRUN
Фото: EPA/CHRISTIAN BRUN

Факултет спорта и физичког васпитања прославио је 81 годину постајања, а тим поводом на свечаној седници, бившем играчу миланског Интера додељена је почасна диплома факултета.

Како је саопштено, овогодишњи лауреат је прослављени српски фудбалер Дејан Станковић, кога је за добијање овог ласкавог признање определило не само податак да је освојио 25 трофеја и да је био дугогодишњи капитен репрезентације за коју је одиграо више од 100 утакмица, већ и чињеница да је током богате играчке каријере био прави пример врхунског спортисте, симбол фер-плеја и да је као такав узор и инспирација многима.

Свечаној седници присуствовали су представници Министарства омладине и спорта као и представници сродних факултета из читавог региона.

Претходни добитници почасне дипломе Факултета спорта и физичког васпитања су Александар Ђордевић, Александар Боричић, Божидар Маљковић, Вук Рашовић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести