Ђукић: Од шпанског господина претворио сам се у дрипца

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић, уочи гостовања Јавору у Ивањици у четвртфиналу Купа Србије, изјавио је да очекује наставак серије добрих резулатата на путу ка одбрани трофеја у том такмичењу.
Miroslav Djukic
Фото: FoNet

"Веома битна утакмица испед нас јер желимо да играмо финале Купа. Јавор ће нам сигурно задати много потешкоћа, али желимо да наставимо серију и потврдимо да се налазимо на добром путу. Партизан живи од трофеја и у свим такмичењима идемо на њих.", изјавио је Ђукић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик.

Тренер црно-белих је потврдио да сутра неће моћи да рачуна на дефанзивце повређене Бојана Остојића и Милана Митровића, као и на Зорана Тошића, док је неизвестан Сејдуба Сума.

Према Ђукићевим речима Јавор је одиграо одличну утакмицу за викенд против Рада, уз напомену да су Партизанови фудбалери вежбали пенале, али изразио жељу да се меч реши много раније.

"Јавор је одлично одиграо против Рада, али су поражени због грешака иако су позади чврсти, тешко примају голове и орјентишу се на контранападе", рекао је Ђукић.

Ђукић је похвалио младе снаге Армина Ђерлека и Светозара Марковића, који су одиграли добру утакмицу против Чукаричког, истакавши њихов тимски рад као највећи адут.

Нагласио је и да је цела екипа изашла још јача из кризе слабих резултата, али и да се не каје због изговорених речи претходне недеље.

"Не кајем се због изговорених речи јер живим по правилима поштеног човека који се бори за истину и правду и не да на себе. Међутим, да би ме разумели морао сам од финог шпанског господина да се претворим у обичног српског дрипца", закључио је Ђукић.

Утакмица четвртфинала Купа Србије између Јавора и Партизана игра се сутра од 13 сати на стадиону у Ивањици.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести