Фудбалери Цемента спремни за дуел са  ФК Дунавом

Овога викенда почиње нова сезона Српске фудбалске лиге - Војводина. На премијери, у петак, у Беочину знатно измењени састав Цемента, под вођством новог тренера Драгана Милошевића, домаћин је Дунаву.
1
Фото: Dnevnik.rs

Најавили су Беочинци да ће у првенство ући са  намером да се боре за највиши пласман. У последњој провери савладали су Славију и приказаном партијом наговестили да су сасвим спремни за првенствена искушења.Фудбалери су као запете пушке, једва чекају да трка за бодове крене. Са посебним  жељама и амбицијама дуел са екипом из Старих Бановаца дочекаће Никола Гајић. Разлог је неугодна повреда прошле године против Дунава која га је одвојила од такмичарског погона. Морао је талентовани нападач, који игра на двојну из Војводине, на операцију лигамената.

Очекујем да ћу у тандему са Тепићем бити перманентна опасност за све ривале и да ћу постизати голове. Са већином саиграча сам играо у млађим категоријама Војводине, бићемо одличан тим спреман за ваљане резултате (Никола Гајић)

"Захваљујући доктору Миланкову и  кондиционом тренеру Стојановићу потпуно сам фит и спреман да у наредном првенству дам максимум – најавио је  Гајић.    Почео је Гајић припреме са прволигашем ЧСК, био на припремама на Златибору и истакао се головима, међутим, након позива из Беочина дошао је у Цемент. "

" Као стипендиста Војводине, у договору са клубом,  имао сам две солуције да наредних шест месеци играм у ЧСК или Цементу. Мада сам већи део припрема одрадио са тренером Тривом Илићем по позиву из Беочина сам преломио да наступим за Цемент. Имамо заиста одличну екипу што смо доказали квалитетним и ефикасним играма током припрема. Очекујем да ћу у тандему са Тепићем бити перманентна опасност за све ривале и да ћу постизати голове. Са већином саиграча сам играо у млађим категоријама Војводине, бићемо одличан тим спреман за ваљане резултате. Што се меча са Дунавом тиче,амбиције су нам победничке, кренећемо у поход ка Првој лиги – оптимиста је  талентовани Никола Гајић,  коме стипендијски уговор са Војводином истиче крајем године."    

Један од најстаријих клубова у лиги Цемент  удовољио је жељи екипе из Старих Бановаца да се утакмица уместо у суботу  одигра у петак у Беочину.

Б. Старчевић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести