Фудбалерке Војводине и Звезде за трофеј Купа

Фудбалерке Војводине пласманом у финале Купа Србије оствариле су фанатастичан успех, с тим што у суботу, 2. јуна, имају прилике и да освоје трофеј.
zfk vosa
Фото: Фудбалерке Војводине пред пут у Лазаревац, фото: Приватна архива

У Лазаревцу, од 17.30, играју финалну утакмицу са Црвеном звездом.

„Са пуно оптимизма и видно расположене фудбалерке су отпутовале у Лазаревац, где ће одиграти за наш клуб историјски меч. Захвални смо руководству ФК Војводина које нам је изашао у сусрет  и дао нам аутобус да путујемо на финале“, рекао је председник клуба Живко Попов.

„Дали су нам на коришћење клупски аутобус и возачакоји ће нас одвести ка Лазаревцу и бити уз нас“, појашњава Попов

У првенственим дуелима више успеха имале су београдске црвено – беле, које су изразите фавориткиње и у финалу Купа.

„Првенствени сусрети су у односу на један у Купу сасвим нешто друго. Могућа су изненађења. Пример је било полуфинале између Спартака  Звезде  у Суботици, где су Београђанке успеле да на пенал рулету савладају неприкосновени Спартак. Звезда је фаворит, али ми ћемо се борити да приредимо изненађење и пехар по први пут донесемо у Нови Сад. У меч улазимо кадровски ослабљени, јер је након полуфинала пут Америке отишла наша најискуснија играчица и капитен Андријана Делић. Током ове недеље на тренингу се повредила најбоља играчица и први и стрелац Миљана Ивановић и за њу је сезона завршена. Под знаком питања је и учешће Жељке Белован. О њеном учешћу последњу реч ће пред утакмицу дати лекарски тим. Но, и поред ових недаћ не предајемо се унапред, напротив, даћемо све од себе да начинимо изненађење и освојимо пехар“, најавио је Попов.

М. По.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести