И Братство почело припреме за пролећну сезону

Фудбалери пригревачког Братства почели су са припремама за наставак такмичарске сезоне у Српској лиги Војводина.
bratstvo6
Фото: Екипа Братства на првом тренингу, фото: Приватна архива

На првом тренингу појавили су се сви на које стручни штаб у саставу Сретен Вилотић, Живота Гавриловић и Слободан Цветићанин рачуна.Поред већ познатих лица првог радног дана могао се видети и известан број новајлија који су дошли да се покушају изборити за место у тиму и да појачају конкуренцију. Ту су Дејан Јухик (Хајдук,Кула), Дејан Ресановић (ТСЦ, Бачка Топола) голмани: Дабић (Бачка Суботица) и Кронић (Србобран), потом Вукић (Србобран), као и  повратници Небојша Ивановић и Перовић као и два омладинца ОФК Младости Павле Зорић и Драган Станчевић. У међувремену клуб су напустили: Савановић, Леђанац, Нешковић, Лапчић и Никић.

Пригревчани ће комплетне припреме одрадити на свом стадиону где имају све услове за несметан рад, а одиграће и серију контролних сусрета који ће послужити за уигравање тима пред првенствене окршаје.

„Најбитније је да смо сачували окосницу тима из јесењег дела сезоне. Од новајлија очекујем да се уклопе у ритам рада и да се што пре прилагоде овдашњој средини. Драго ми је да су играчи орни за рад, јер смо радили. Надам се да ћемо испунити зацртан програм рада“, наглашава стретег Пригревчана Сретен Јеле Вилотић и додаје:

„За сада смо заказали сусрете у Суботици са Бачком, потом Врбасом, а онда гостујемо у Оџацима Текстилцу, па идемо код Омладинца из Старих Бановаца и код Хајдука из Дивоша. Ових дана пронаћемо ривала за последњу проверу која ће нам бити уједно и генерална проба пред почетак првенства.“

Ј. Бањац

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести