Икарди близу повратка у тим Интера

МИЛАНО: Голгетер Интера Мауро Икарди близу је да реши проблем са Интером након што је избачен из тима јер није желео да потпише нови уговор.
Mauro Ikardi/FABIO MURRU
Фото: EPA/FABIO MURRU

Икарди је пропустио последњих девет утакмица, одузета му је и капитенска трака због великог мимоилажења две стране у новој сарадњи, али ће према речима агента и супруге Аргентинца, Ванде Наре, ускоро бити постигнут договор.

"Причала сам са директором Ђузепеом Маротом и мир је близу. Ускоро ћемо сви обавити разговор, укључујући и тренера са Мауром", рекла је Нара гостујући на Каналу пет.

Икарди тренутно има и проблем са коленом, па паузу користи да санира повреду.

"Играо је са болом, није пропустио ни дан због повреде. Тиме је показао колико му је стало до Интера. Чим буде у стању вратиће се на терен", поручила је Нара и нагласила да ниједан саиграч није лоше причао о Икардију, већ је све ишло преко медија.

Несугласице су настале када је Икарди, заједно са Наром, затражио плату од девет милиона евра по години, али и да остане излазна клаузула од 110 милиона у периоду од 1. до 15. јула, што "нероазури" хоће да избаце, али и да понуде три милиона мању плату.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести