Инђијци неочекивано изгубили од Металца

Фудбалери Инђије је напустила срећа. Готово у последњим секундима меча примили су погодак и изгубили утакмицу.
fudbal, pixabay
Фото: pixabay.com

Међутим, мора се рећи да су домаћи били бољи, да су имали више од игре и да су требали забележити победу. Од првог минута инђијци су били бољи тим и ређали шансе испред гола Металца. Међутим, нису успели да погоде мрежу голмана Пулетића. Гости су се углавном бранили а тек у финишу првог полувремена упутили први ударац према голману домаћег састава Јовичића. Слика на терену ни у наставку се није променила. У 53. минуту Нешковић је имао велику прилику, али је шутирао преко гола, потом су и гости могли до поготка, међутим, голман домаћих Марко Јовичић је бравурозном одбраном је сачувао своју мрежу. У последњем секундама меча када је судија већ хтео да означи крај утакмице Милисављевић је погодио само рашље гола Јовичића.

С. Р.

Инђија - Металац 0:1 (0:0)

ИНЂИЈА: Стадион поред железничке станице, судија: Острачанин (Крагујевац) стрелац: Милисављевић у 94. минуту. Жути картон: Протић (Инђија).

ИНЂИЈА: Јовичић, Цуцин, Михајлов, Протић, Чермељ, Радин (Марковић), Ђорђевић, Обрадовић (М. Илић), Елиомар (Алексић), Нешковић (Б. Илић), Бастајић.

МЕТАЛАЦ:  Пулетић, Пецељ, Максимовић (Милосављевић), Врањанин) Зоћевић, Рогач, Јокић (Арамбашић), Влалукин, Престиж, Катанић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести