Јавор лако надиграо Инђију

Очекивали су навијачи домаћег тима да ће њихови навијачи са суперлигашем одиграти занимљиву утакмицу, а највећи оптимисти су чак предвиђали и победу.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Од тога није било ништа. Капитен Инђије Миле Вујасин и саиграчи су тек у наставку утакмице одиграли нешто квалитетније и упутили неколико удараца према противничког голу, све остало протекло је у знаку гостију. Голман јавора Ђогатовић је у 48. морао да се поштено испружи да би одбранио ударац Жерађанина, а био је на месту и када је резервиста Бјеличић у 62. минуту погодио оквир гола. Окушао се и Мојсиловић у 64. минуту али је, после доброг центаршута Жерађанина, погодио искусног чувара мреже гостујућег тима. И то је било све што су домаћини учинили против супериорнијег гостујућег састава.

Ивањичани су већ у 15. минуту стигли до водећег гола. Милановић је после центаршута сачекао лопту и са петнаестак метара погодио голманов десни доњи угао. Гости су предност дуплирали након оправдано досуђеног пенала, а непогрешив са беле тачке био је искусни Вук Митошевић. Коначан резултат постивио је Ненад Севић када је потпуно сам изашо испред голма домћина и лако га савладао. 

Д. Вићентић

Инђија - Јавор Матис 0:3 (0:2)

ИНЂИЈА: Стадион крај железничке станице, гледалаца око 200, судија Трифковић (Београд), стрелци: Милановић у 15, Митошевић у 44. (пенал) и Севић у 68. минуту. Жути картони:Николић, Ковачевић и Рогач (Инђија),Милановић (Јавор)

ИНЂИЈА: Јеверечић 6, Николић 6, Ковачевић 6, Почуча 6,5, Никодијевић 5,5 ( Ђокић), Вујасин 5,5 ( Бјеличић 6,5), Ахчин 7, Мојсиловић 6 (Враштановић 6), Млађовић 6, Рогач 7, Жерађанин 6.

ЈАВОР МАТИС: Ђогатовић 7, Елиомар 7 (Ристовски 7), Корнелиус 7, Колаковић 7, Севић 7,5, Терзић 7, Ивановски 7 (од 57. Обадовић 7), Амановић 7,5, Митошевић 8, Милановић 7,5 Цветковић 7 (Маричић).

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести