Јавор почео припреме: Остаћемо у Суперлиги

ИВАЊИЦА: Фудбалери Јавора почели су припреме за други део сезоне и најавили да ће поправити утисак и сигурно остати у Суперлиги Србије.
javor fk ivanjica.jpg
Фото: илустрација

Шеф стручног штаба Ивањичана Игор Бонџулић каже да очекују добре резултате у пролећном делу сезоне, јер је Јавор добрим играма показао да заслужује бољи пласман на табели од 12 места.

"Јавор Матис ће остати у Суперлиги и бићемо освежење што се игре тиче у наставку првенства. Нисмо били у подређеном положају ни против Партизани, ни Црвене звезде, али су последње утакмице поквариле утисак, када смо на пет мечева примили чак 17 голова и на тој завршници морамо радити", рекао је Бонџулић.

Председник Драгомир Лазовић истиче да ни освојених само 20 бодова није тако лош резултат када се сагледа целокупна ситуација.

Он је нагласио да клуб завршава започете радове на стадиону.

"У прошлој години добили смо 250.000 евра бесповратних средстава од Фудбалског савеза Србије из средстава солидарности УЕФА, а ове године очекујемо и средства за изградњу помоћног терена од вештачке траве ", рекао је Лазовић.

Фудбалери Јавора до 25.јануара радиће у Ивањици и одлазе у Умаг, где ће до 6. фебруара одиграти шест контролних утакмица са екипама Домжале, Триглав, Браво, Горица, Алуминиј и Рудар.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести