“ДНЕВНИК” сазнаје: Немања Милојевић у Војводини

Спуштена је завеса на фудбалско првенство у Суперлиги Србије, а већ су почеле приче о трансферима појединих играча. Наравно, оне ће пуноважност добити тек када буде на снази прелазни рок, који почиње 18. јуна и траје до 31. августа, што не значи да већ сада нема активности на фудбалском тржишту.
nemanja milojevic
Фото: Dnevnik.rs

Руководство ФК Војводина најавило је да током летњих месеци има намеру да озбиљно реновира играчки кадар, а, како “Дневник” сазнаје из добро обавештених извора блиских клубу, први корак у том правцу већ је начињен. Двадесетогодишњи играч Чукаричког Немања Милојевић прво је појачање црвено-белих, а, према нашем извору, син тренера Црвене звезде Владана Милојевића биће играч Воше у наредне три године. Ипак, званичну потврду за ову информацију нисмо добили у клубу, осим констатације да се на “радару” новосадског суперлигаша налази 20-так фудбалера с којима су разговори о евентуалном ангажману већ започели.

Немања Милојевић је рођен 23. фебруара 1998. године у Атини, а каријеру је почео у млађим категоријама Чукаричког, чији је члан до јуче био. За сениорску екипу с Бановог брда дебитовао је код тренера Ненада Лалатовића, у Куп утакмици са Слободом из Ужица, 5. априла 2017. године и у њој је, што се тек завршеног првенства тиче, уписао 22 наступа, постигавши и три гола (против Вождовца, Војводине и Рада). Уз то, забележио је и два наступа у Купу Србије.

Немања Милојевић је био члан селекције Србије до 17 и 18 година, али се онда определио да убудуће носи дрес родне Грчке и до сада има пет наступа у У-19 селекцији, а налази се и на списку селектора Антониоса Никополидиса за младу, У-21 репрезент

Немања Милојевић је био члан селекције Србије до 17 и 18 година, али се онда определио да убудуће носи дрес родне Грчке и до сада има пет наступа у У-19 селекцији, а налази се и на списку селектора Антониоса Никополидиса за младу, У-21 репрезентацију ове земље. Милојевић је висок 183 цм, левоног је и игра по боку као офанзивни везни фудбалер.

Фото: Dnevnik.rs

Стицајем околности, по завршетку сусрета с Војводином у четвртак увече, Немања Милојевић је у игру ушао у другом полувремену, потписник ових редова био је сведок опроштаја овог младића од београдског клуба. Том приликом, челни људи пожелели су пуно среће младом фудбалеру у наставку каријере, истакавши да ће Чукарички увек остати део њега, као што ће и он заувек бити део Чуке. Београђани су Немањи поклонили дрес с потписима свих првотимаца, уследило је и заједничко фотографисање, а могло је да се примети да је растанак Милојевић испратио уз велику дозу емоција.

  1. Предојевић
EUR/RSD 117.1643
Најновије вести