Лалатовић: Шансе против Чукаричког 50:50, желимо у финале

НОВИ САД: Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да очекује тешку утакмицу у полуфиналу против Чукаричког, али се нада да његов тим може да дође до финала Купа Србије.
Nenad Lalatovic
Фото: Ненад Лалатовић, фото: Ј. Грлић

Још пре жреба сам рекао да ми је потпуно свеједно кога ћемо добити у полуфиналу и да ми је битно само то да све протекне у најбољем реду, а сигуран сам да ће тако и бити. Сва три потенцијална ривала која смо могли да добијемо су изузетно добре екипе, тако да смо знали да нас свакако очекује тежак меч. Играће се на Бановом брду, што је отежавајућа околност за нас, али желимо пласман у финале, рекао је Лалатовић.

Војводина је прошле недеље играла 1:1 против Чукаричког на "Карађорђу“, у 27. колу Суперлиге Србије, док је у првом делу на Бановом брду било 0:0.

На том мечу смо ми били бољи у првом, а они у другом полувремену. Сада ће се играти на њиховом терену, где су, ове сезоне, у првенству поражени само од Црвене звезде и играли нерешено против нас, а све остале утакмице су добили. Човек који је власник тог клуба третира Чукарички као своју кућу, а играче као своју децу, те се сигурно ради о једном од најорганизованијих клубова у држави. Међутим, и Војводина је сређен клуб, који има агилну управе, квалитетне играче и бројне навијаче, тако да, као што они желе пласман у финале, сигурно га желимо и ми, а мислим да ће у полуфиналу шансе бити 50:50, истиче Лалатовић.

Полуфинале Купа између Чукаричког и Војводине игра се у среду од 17 сати.

У другом полуфиналу, три сата касније у Хумској, Партизан дочекује Црвену звезду.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести