ЛСС: Тополчани бројали до седам

Пауза у првенствуизгледа да је добро дошла фудбалерима ТСЦ –а, јер су у мечу са Новим Пазаром  играли сјајно.
Fudbalera TSC-a proslavljaju ubedljivu pobedu u meču s Novim Pazarom     Foto: TSC
Фото: Фудбалера ТСЦ-а прослављају убедљиву победу у мечу с Новим Пазаром     Фото: ТСЦ

Већ после двадесетак минута  све је било решено око тога ко ће освојити бодове,Тополчани су постигли четири гола, створили још пет – шест изгледних прилика и наговестили да ће у даљем току првенства играти знатно боље,а до краја  ове утакмице напунили су мрежу Пазараца.

Само што је почела ујтакмица, после набачене лопте, Зец је са десетак метара погодио мрежу Дробњака. Само десетак минута касније и Лукић се уписао у листу стрелаца. Први стрелац Тополчана је из слободног ударца са двадесетак метара погодио горњи леви угао гола Пазараца. У следећем нападу ТСЦ је постигао нови погодак , Зец је на десној страни преварио неколико гостујућа фудбалера и онда упослио Бабића, којем није било тешко да лотпу угура у мрежу. У међувремену и Силађи је могао да се упише у листу стрелца, али је са пет метара промашио празан гол, али само шест муинута касније се уписао у листу стрелаца.

На почетку другог полувремена  Лукић се поново уписао у листу стрелаца. После аута заспала је одбрана Пазараца и  први стрелац Тополчана је лако погодио мрежу. Потом је  Силађи био у новој прилици, заобишао је голмана Дробњака али није успео да погоди мрежу.Десетак минута касније Тополчани су постигли нови гол, Дуроњић је са 20 метара погодио мрежу,а само три минута касније Силађи је са ивице шеснаестерца још једном  савладао голмана Новог Пазара.

ТСЦ – Нови Пазар 7:0 (4:0)

СЕНТА: Стадион Сенте, играно без публике, судија: Анђелковиски (Качарево), стрелци: Зец у 4,  Лукић у 16,и 46, Бабић у 19,  Силађи 26. и 73. и Дуроњић у 70. минуту.

ТСЦ:„Филиповић, Грабеж 7,  Балаж 7(Антонић 7), Бабић 7, Варга 7(Петковић 7) – Тумбесевић 7, Томановић 7(Милићевић 7),– Зец 8(Станојев), Бањац 7– Силађи 8, Лукић 8 (Дуроњић 7).

НОВИ ПАЗАР: Дробњак  6– Влајковић 5, Тртовац 5, Живић 5, Маринковић  5(Делимеђаш), Курдић 5, Недељковић 5(Перић),  Томић 5 (Милосављевић), Сисе 5, Никчевић 6(Драгутиновић), Марковић 5.

        С. Ст. – Г. К.

 

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести