Марин: Против Бајерна идемо на победу

БЕОГРАД: Капитен фудбалера Црвене звезде Марко Марин најавио је да ће екипа против Бајерна, упркос великој снази баварског гиганта, играти на победу која би донела европско пролеће.
m
Фото: Youtube Printscreen

"Сви желимо добар резултат, победу. И ми играчи, јер знамо какву шансу имамо, и навијачи који ће очекујем испунити трибине до последњег места и подржати нас како то увек чине у овако значајним утакмицама. Играћемо на победу, без калкулација јер нам бод ништа не значи. Бићемо агресивни, компактни, знамо да смо много бољи код куће него на страни и пробаћемо то да искористимо", рекао је Марин за клупски сајт.

Према његовим речима, чињеница да су Баварци већ обезбедили пласман у пролећни део такмичења Лиге шампиона ништа не мења.

"Знате немачки менталитет, никад не играју 50 или 70 одсто. Имају 20 топ играча, тренер Флик је веома квалитетан и по мени је заслужио ову шансу, победио је Дортмунд 4:0 у дербију, у три меча има сјајан учинак уз гол разлику 10:0. Знам га и стручно и приватно добро, извешће поставу која ће у Београду играти на победу, а на нама је да искористимо сваку шансу која нам се буде указала. Против Тотенхема смо пропуштали велике прилике на 0:0, па на 1:0 и изгубили меч. Наша једина могућност је да у мечу са Бајерном тако колосалне прилике не пропуштамо", истакао је Марин.

Утакмица 5. кола Б групе Лиге шампиона између Црвене звезде и Бајерна игра се сутра од 21 сат на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести