Мијатовић: Бејл пати, видим Мбапеа у Реал Мадриду

МАДРИД: Бивши трофејни фудбалер и спортски директор Реал Мадрида Предраг Мијатовић није сигуран да ће најплаћенији играч у тиму Герет Бејл успети да изађе из кризе и заигра на врхунском нивоу.
Predrag Mijatović Foto: youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Бејл, кога је Реал платио 100 милиона евра Тотенхему за тадашњи рекордан трансфер, више пута ове сезоне био је на удару критика јавност јер ни близу није преузео улогу Кристијана Роналда после одласка у Јувентус, а ни легендарни југословенски репрезентативац не верује да ће се ишта променити.

"Нисам сигуран да може Бејл пуно да понуди Реалу. Много пати и осећам да се још увек није у потпуности навикао на живот у Шпанији", рекао је Мијатовић за Радио Марка.

Зато Реал на лето жели да се појача на Бејловој позицији и доведе Килијана Мбапеа из Пари Сен Жермена, али и Челсијевог Едена Азара.

"Навијачи би волели једног дана да виде Мбапеа у дресу Реала, верујем да може да се направи тај трансфер једног дана, али постоји много ствари. Мислим да то није могуће овог лета, али никад се не зна... Из искуства око трансфера Роналда, на томе мора да се ради више месеци", поручио је бивши ас Партизана и човек који је голом у финалу Лиге шампиона против Јувентуса (1:0) 1998. године донео трофеј краљевском клубу после 32 године чекања.

Као спортски директор Реала радио је од 2006. до 2009. године у време док је председник клуба био Хосе Рамон Калдерон. 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести