Мурињо: Заслужио сам црвени картон, свашта сам рекао судији

РИМ: Тренер фудбалера Роме Жозе Мурињо признао је да је заслужено добио црвени картон на мечу 15. кола Серије А против Торина, преносе италијански медији.
murinjo, tanjug ap
Фото: Žoze Murinjo, foto: Tanjug (AP Photo/Dave Thompson)

Утакмица је на крају завршена без победника, 1:1, а тренер Роме је искључен у финишу меча.

"То је била исправна одлука, за речи које сам изрекао судији, заслужио сам црвени картон. Разговарао сам са њим после утакмице и извинио се, али не желим да причам о томе како је радио свој посао. Био сам довољно скроман да се извиним, али вама ћу оставити да процените какако је судио и на који је начин утицао на исход меча. Не желим ни да поновим шта сам му рекао, то остаје приватно. Заслужено сам искључен", рекао је Мурињо.

Тренер Роме је похвалио Паула Дибалу, који се вратио на терен после вишенедељне паузе због повреде.

"Имали смо две утакмице данас. Једну до 70. минута и једну после тога. Зашто? Па то је лако - због Дибале. Када имате таквог играча све је лако, он чини све другачијим. Колико бисмо бодова више имали да он није био повређен. Има тимова који имају сјајне играче за сваки меч, ми имамо то што имамо. Нећу ни да кријем, имамо фудбалере, који играју изразито испод свог нивоа. Пауза која долази право је време да свако од њих погледа сам себе и проба мало како ради самокритика", закључио је Мурињо.

Рома се налази на седмом месту на табели Серије А са 27 бодова.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести