Никола Симовић нови председник ФК Спартак

СУБОТИЦА: Пошто се са места председника клуба повукао досадашњи први човек Драган Симовић, а на његово место, једногласном одлуком, изабран је Никола Симовић.
Nikola Simović novi predsednik FK Spartak Foto:Dnevnik.rs
Фото: Никола Симовић нови председник ФК Спартак Фото:Дневник.рс

После, како је оцењено, успешне сезоне, јуче је одржана редовна седница Скупштине фудбалског клуба Спартак из Суботице. Она је имала и карактер изборне, пошто се са места председника клуба повукао досадашњи први човек Драган Симовић, а на његово место, једногласном одлуком присутних, изабран је Никола Симовић.

Седници Скупштине присуствовало је 26 од укупно 35 чланова, а међу гостима били су и Миодраг Цвијић, генерални секретар ВСФ,  Горан Маринковић генерални секретар Спортског савеза Србије, као и Немања Симовић, члан Градског већа задужен за омладину и спорт.

- Захвалан сам члановима Скупштине на указаном поверењу и свестан сам да се испред мене и нових чланова Управног одбора налази велика одговорност - истакао је нови председник Никола Симовић. - Модернија инфраструктура која се већ ради на Градском стадиону омогучиће још бољи рад нашом омладинској школи, која ће нам бити у фокусу. Свесни смо да само улагањем у младе фудбалере, касније и њиховом предајом клубови у Србији могу да опстану и настојаћемо да од тог циља не одступимо.

Чланови Скупштине акламацијом, су изабрали Драгана Симовића за почасног председника клуба.

- Иза нас је остало пуно и лепих и тешких тренутака - нагласио је Драган Симовић. - Било је на том путу пуно и суза и осмеха, али смо од Спартака направили клуб који зна шта хоће и изузетну стабилну целину. После 10 година континуираног статуса Суперлигаша, срећан сам што новим људима остављам Спартак у одличном стању, практично као добро уходану фирму. Желим да се захвалим свим својим сарадницима, као и граду Суботици, а посебно сам поносан на наша два изласка на европску сцену, омладинску школу, као и чињеницу да фудбалери из Суботице играду од неких најбољих клубова. Обећавам да ћу остати увек уз Спартак.

А. Предојевић

 

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести