НОВОСАДСКА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА Недостају контролне утакмице

Са пуно позитивне енергије и емоција дочекали су челници новосадске Црвене звезде Одлуку ИО ФСВ да се Војвођанска фудбалска лига група, југ прошири.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

 Новосађани  су тако остали у покрајинском рангу такмичења. Посебно је одлуком био пресрећан, Драган Вулетић тренер екипе, који је тим преузео на крају катастрогалне јесење  полусезоне.

- Пандемија коронавируса задала нам је пуно проблема. Пролећну трку у знатно подмлађеном и појачаном саставу започели смо са два ремија, играли квалитетно, а онда је првенство због познатих разлога прекинуто. Онемогућено нам је да се кроз мечеве за бодове изборимо за опстанак. У тој ситуацији нашли смо се испод црте, и претио нам је нижи ранг. На сву срећу донешена је најправеднија одлука  која ће нам омогућити да се и у наредној такмичимо у Војвођанској лиги -  задовољно ће Вулетић.

Припреме је чета са Видовданског насеља започела је 29 јуна.

- На прозивци смо имали 16 играча предвођеним староседеоцима Војводићем, Томићем, Кисићем, Докићем, Адамеком, Поштићем Јокићем, Миловановићем, Станковићем и  новајлијама: Попадићем(Мађарска), Тубићем (Нови Сад), Вучићевићем (Јединство,Руменка), Берићем (Татра), Звеканом и још неколико играча на проби. У уводном делу ухватили смо прави ритам, међутим поново су због задравствених мера уведене забране што нам онемогућава зацртани план рада и одигравања припремних утакмица веома битних да се уиграмо. - објашњава Вулетић.

Неизвесни су и наредни заказани дуели.

- Заиста немамо среће, таман смо одахнули очекивали скидање свих забрана,. За сада нисмо одиграли ни један тест меч, али се надамо ипак да ћемо спремно дочекати старт првенства. Циљ нам је да будемо међу првих паст екипа - истакао је на крају Вулетић .

 

М. Поповић   

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести