Припреме Фрушкогорског партизана: Буковчани би да остану у врху

Фудбалери Фрушкогорског партизана из Буковца су пре десетак дана почели припреме за наставак првенствене трке у Новосадској лиги.
bukovac
Фото: Dnevnik.rs

Они су на крају јесењег дела заузели трећу позицију, с бодом мање од другопласираног Новог Сада, а пет од воде Младости, а били су и најефикаснији. Тренирају свакодневно и ускоро ће почети да играју тренинг утакмице. Един Ферати и Сикден Мисини отишли су из Буковца  у Сириг, али су дошли: Владимир Вуковић (Татра), Љубомир Крстић (Сириг), Михајло Ђорђевић (Петроварадин), Зоран Рогановић (Борац, Раковац), голман Немања Јокић (Софекс), а реактивирали су се Недељко Чергић и Александар Милојевић.

„Очекујем да останемо при врху табеле. Добили смо неколико нових играча, који морају да се уклопе у екипу. Такође, првом тиму прикључићемо и неколико момака из јуниорског састава. Верујем у играче који су неколико година заједно, а новајлије и младићи ће их испратити“, каже тренер Марко Томљановић, а на његове речи надовезао се председник клуба Предраг Тешановић:

„Покушаћемо да  други део првенства поченемо у темпу у коме смо завршили јесен. Мало смо хендикепирани због повреде тренера  Марка Томљановића, који је завршио каријеру, али смо довели неколико новајлија и ту су и омладинци.“

Буковчани су заказали шест тренинг утакмица.

„Веома смо захвални Граду на подршци, као и привредницима из Буковца и Новог Сада. Надам се да ћемо имати још више донатора, а имамо обећање за изградњу још једне просторије у којој ће бити магацин и део за судије и делегата. Очекујемо да добијемо и шести комплет опреме, као и заштитне мреже из голова“, додао је Тешановић.

Текст и фото: М. Павловић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести