Пролетер спреман за утакмицу са Сурдуличанима

Након припрема у Новом Саду, потом и двонедељних у Анталији, стратег фудбалера Пролетера Драган Радојичић је са сарадницима припремао екипу за прву утакмицу у настваку првенства, на „Карађорђу“, са Радником из Сурдулице.
fudbal, pixabay
Фото: pixabay.com

„За утакмицу са Сурдуличанима  почели смо припреме још у Турској. Све врлине и мане ривала су нам познате, Радник у наставак првенства улази јачи. Колега Милановић, кога изузетно поштујем и ценим, довео је појачања која је желео и по ономе што сам видео већ је укомпоновао  тим. Јесенас смо имали тешку утакмицу, у којој, сматрам,нисмо имали исти третман, и изборили смо реми. Остали смо без четворице битних  играча и били принуђени да поново правимо екипу. На нашуе задовољство довели смо квалитетна појачања и верујем да ћемо опет играти леп фудбал“, рекао је Радојичић.

Пролетер ће бити ослабљен за капитена Немању Човића због картона.


Миросављев у Иртишу

Убојити стрелац Милан Миросављев поздравио се са стручним штабом и саиграчима из Пролетра пошто ће наредну годину као позајмљени играч носити дрес казахтанског Иртиша.

„Исплатио ми се напоран рад  у Пролетеру, са којим сам у предходне три године бележио само успехе. Захвалан сам челницима клуба што су ми дали зелено светло да каријеру наставим у Иртишу, наравно и бившим и садашњим тренерима и играчима који су допринели мом фудбалском успону. Пролетеру од свег срца желим пласман у плеј – оф. Наредних годину дана провешћу у клубу из Павлодара, са опцијом продужења сарадње“, казао је на растанку најбољи стрелац Пролетера у прволигашкој конкуренцији.


„Морамо да надоместимо изостанак нашег најбољег играча. Моје је да пронађем добитну  формулу и да утакмицу решимо у своју корист против екипе која је уз Црвену звезду у последњих шест кола освојила највише бодова и најавила борбу за пласман у плеј - оф. Ми се не заваравамо да ћемо до жељене победе стићи, како неки причају,  без велике борбе, напротив, Радник је озбиљан такмац и следи нам жесток дуел“, најавио је Радојичић.   

М. Поповић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести