Прволигаш ТСЦ из Бачке Тополе појачао се и почео припреме

Фудбалери прволигаша ТСЦ – а из Бачка Топола почели су припреме за други део сезоне појачани за играча средине терена Ненада Лукића и лево крило Ерсана Ровчанина.
TSC_Zoltan Sabo
Фото: Золтан Сабо, фото: ТСЦ

Тренер Золтан Сабо је рекао да је циљ екипа да у другом делу сезоне настави да пружа добре игре и да на тај начин избори пласман у Суперлигу Србије.

„Јесен је била успешна, посебно други део, када смо у низу имали одличне резултате и дошли до врха табеле. У том ритму треба да наставимо и због тога смо довели два нова играча, Лукића из Инђије и Ровчанина из Металца“, казао је Сабо.

Он је додао да је из клуба за сада отишао Лазар Чордашић, али је најавио још одлазака. Према његовим речима, први део припрема екипа ће обавити у Тополи, а потом ће 28. јануара отпутовати у Турску, на две недеље. По повратку из Турске, последњи део припрема, до 27. фебруара када ће играти првенствену утакмицу са Трајалом,  екипа ће бити у Бачкој Тополи.

„Нема пуно времена, али имамо одличне услове. Верујем да ћемо имати успешно пролеће и да ћемо се пласирати у Суперлигу. То нам је циљ и желимо то да остваримо. Други део јесени је показао да имамо и игру и екипу и да можемо да се боримо за највиши пласман“, поручио је Сабо.

Фото: Ненад Лукић, фото: ТСЦ

Ненад Лукић је рекао да је изузетно задовољан што је постао играч ТСЦ-а, који сматра тренутно најорганизованијим клубом у Србији.

„Добро познајем Прву лигу и убеђен сам да ћемо остварити циљ и изборити пласман у виши ранг“, казао је Лукић и додао:

„Ова екипа је састављена од одличних индивидуалаца и ја сам  срећан сам што ћу имати прилику да играм са њима, а не против њих.“

Централни везни Саша Томановић подсетио је на одличан низ игара у финишу јесење сезоне.

Фото: Саша Томановић, фото: ТСЦ

„Ухватили смо залет и остварили добре резултате, идемо даље. Једва чекамо наставак сезоне да покажемо колико можемо и колико заиста вредимо“, поручио је је Томановић.

ТСЦ је после јесењег дела сезоне на трећем месту Прве лиге Србије са 44 бода. Другопласирана је Инђија, која има бод виш, а водећи Металац има 46 бодова. С обзиром како су Тополчани јесенас играли, да су се у међувремену и појачали пласман у елитну лигу Србије није само њихова жеља, него и реалност.       

С. Р.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести