Радован Кривокапић: Доћи ће бољи дани за Вошу

Резултати Војводине ове сезоне нису у складу са очекивањима навијача, као ни људи у клубу.
Krivokapic Radovan/F. Bakic
Фото: Кривокапић Радован/Ф. Бакић

И градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, придружио се таквом ставу, истакавши да ће Град, без обзира на разочарање због до сада остварених резултата, и даље помагати црвено-белима.

„Свим навијачима Војводине, баш као и нама који радимо у њој, жао је што екипа тренутно нема више бодова и не заузима бољи положај на табели Суперлиге Србије“, нагласио је Радован Кривокапић.

„С друге стране, изузетно ми је драго због тога што је и градоначелник Новог Сада изјавио да се нада да ће Војводина бити боља у периоду који је пред нама. Мислим да је то добар знак и волео бих када би се сви укључили у настојања да будемо што јачи и да заједно изађемо из проблема, односно да остваримо циљ који смо зацртали пред почетак полусезоне. Не желим да се враћам на то шта се дешавало пре мог доласка, нити желим да упирем прстом у било кога, али било је много проблема. Потребно је само то да схватимо и да будемо реални по питању ситуације у којој се налазимо, односно да радимо с оним што имамо и да свако свом делу посла буде максимално посвећен. Искрено се надам да ће доћи бољи дани за Војводину.“

А. П.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести