Спартак гостује у Београду Чукаричком: „Голубови” желе нове бодове

Фудбалери Спартака  у наставку првенства у Суперлиги играју сјајно, “плави голубови” су у досадашња четири меча освојили чак осам бодова, а нарочито добро играли су у гостима.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Минуле недеље успели су да освоје бод у Ивањици и тако се учврстили  у горњем делу табеле и готово сигурно пласирали се у плеј оф. Данас Суботичане очекује још једно тешко гостовање, меч са Чукаричким на Бановом брду. Пре неколико недеља “плави голубови” су против Вождовца славили на стадиону на тржном центру после великог преокерета, па и сада прижељкују сличан сценарио.

- Очекује нас тешка утакмица - каже помоћни тренер Суботичана  Владимир Буач. - Чукарички је у минулом колу непланирано изгубио од Младости у Лучанима и сигурно ће покушати да се победом врати на четврту позицију. Ми смо ове недеље радили добро, нажалост шеф стручног штаба Владимир Гаћиновић је због породичних проблема био одсутан, али  смо одрадили све како треба. Снимили смо у потпуности игру Брђана и очекујемо повољан резултат. Екипа пуца од самопуздања, а то је у оваквим мечевима јако важно. 

Спартак је и међу најефикаснијим тимовима лиге у пролећном делу првенства.

- Идемо на Баново брдо да играмо, не бојимо се, желимо да наставимо са добрим партијама. Немамо ни повређених ни кажњених фудбалера. Сигурно је да се нећемо бранити - објашњава Буач.

С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести