Станковић послао поруку подршке Терзићу и Петковићу

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић послао је поруку подршке генералом директору клуба Звездану Терзићу и председнику Фудбалског савеза Београда Илији Петковићу.
dejan stankovic
Фото: Танјуг/архива/Дејан Станковић

Терзић је данас саопштио да је позитиван је на корону.

"Баш сам се изненадио кад сам чуо вести и веома ми је жао. Тестирао се са нама прошле суботе и налаз је био негативан, па сам очекивао да ће тако и остати. Желим му да се што пре опорави и не сумњам да ће тако и бити. Редовно се чујемо, разговарамо о свему и свестан је да има максималну подршку, како од мене, тако и од играча. Драго ми је што се ситуација побољшава и верујем да ће врло брзо добити налаз да је оздравио. Хоћемо што пре да га видимо здравог и на послу, па да идемо заједно у нове победе", рекао је Станковић, након чега је жеље за брзо оздрављење пожелео и легендарном Петковићу.

"Као да лоше вести иду у низу, па ме је погодила и информација за Илију Петковића, јер имам дугу историју одличне сарадње са њим. Када сам дебитовао у репрезентацији, био је помоћник, потом и селектор и увек смо се добро разумевали. Феноменалан човек и стручњак. Права легенда нашег фудбала. Желим му да победи у овој борби и да се што пре опорави", закључио је Станковић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести