Суперлига лига Србије: Мировале мреже у дуелу Земуна и Пролетера

Фудбалери Пролетера освојили су важан бод на гостовању у Земуну.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Сланобарци су још једном остали непоражени, а са мало среће могли су и до целог плена, јер су били конкретнији од Земунаца, који ни једном нису погодили оквир гола голмана Весића.С друге стране гости су имали неколико изгледних прилика.

Новосађани су у 10. минутуимали лепу шансу, али је голман Милошевић био на месту. Мало касније и домаћи фудбалер Вучић у шеснаестерцу је створио себи прилику за шут, међутим, одбрамбени играчи Пролетера су успели да отклоне опасност.

На почетку другог полувремена иницијатива је била на страни Земуна, али без правих прилика. Претили су после корнера и слободних удараца, међутим, добро постављена одбрана новосадског тима је све покушаје домаћег састава успешно заустављала. Најбољу прилику Сланобарци су имали у 74. минуту, када су извели брзу контру,али је голман Милошевић јо једном успешно интервенисао.

С. Р.

Земун - Пролетер 0:0

ЗЕМУН: Стадион у Горњој вароши, гледалаца око 500, судија: Живковић (Краљево). Жути картони: Синђић, Савић, Младеновић, Вучић, Терзић (Земун), а Говедарица, Плавшић (Пролетер).

ЗЕМУН: Милошевић, Младеновић, Синђић, Кукуличић (Терзић), Нешовић, Аземовић, Илић (Јањић), Савић, Видић, Вучић, Ђаловић (Мркајић).

ПРОЛЕТЕР: Весић, Митровић, Плавшић (Јокић), Човић, Новаковић, Чоловић (Вукобратовић), Леандро, Красић (Бемпах), Танасин, Јаблан, Говедарица.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести