УЕФА покренула поступак против Звезде због Ибрахимовића?

УЕФА је покренула данас поступак против Црвене Звезде, по свему судећи због увреда које су играчу Милана Златану Ибрахимовићу током меча 16-финала Лиге Европе
uefa, tanjug
Фото: Tanjug/ J. Pap, arhiva

НИОН: Европска фудбалска унија (УЕФА) покренула је данас поступак против Црвене Звезде, по свему судећи због увреда које су играчу Милана Златану Ибрахимовићу током меча 16-финала Лиге Европе упутили појединци из ложе стадиона "Рајко Митић".

УЕФА је на свом сајту објавила саопштење да је покренута дисциплинска истрага, али није поменуто због чега.

"Према Члану 31 УЕФА Дисциплинског правилника, данас је етички и дисциплински инспектор добио задатак да истражи инциденте који су се десили током утакмице шеснаестине финала Лиге Европе између Црвене звезде и Милана, одигране 18. фебруара 2021. године у Србији. Више информација о овом предмету биће правовремено доступно", наводи се у саопштењу.

Црвена звезда одиграла је против Милана 2:2, а након меча на друштвеним мрежама појавио се снимак у којем се чује као непозната особа вређа Златана Ибрахимовића.

То је наишло на осуду јавности, а из Црвене звезде су навели да ће уз помоћ надлежних органа урадити све што је у њиховој моћи како би се одговорни кривац за вређање Ибрахимовића пронашао.

libero
24.02.2021 • 12:13
nadlezni organ ce sprovesti temeljnu istragu kako bi see indetifikovao neodgovorni huligan iz loze ,intezivno se radi i ovih dana se ocekuje da doticni bude identifikovan i priveden pravdi
EUR/RSD 117.5738
Најновије вести