Вујадин Савић: Гол нас води у Лигу шампиона

Фудбалере Црвене звезде сутра очекује реванш меч са Салцбургом у плеј-офу за европску елиту.
vujadin savic
Фото: Vujadin Savić, foto: FK Crvena zvezda

Утакмица у Београду завршена је без голова, а реванш ће се играти у среду од 21 сат у Аустрији. У табору нашег првака верују да  ако дају гол да им је пласман у Лигу шампиона на дохват руке.

„Осећања пред ову утакмицу су прелепа, драго ми је да нам се пружила прилика да играмо одлучујући меч за улазак у Лигу шампиона, то дуго генерацијама пре наше није пошло за руком“, рекао је капитен Вујадин Савић за клупски сајт.

Он сматра да његов тим иде у Аустрију уз добар резултат код куће.

„Идемо са позитивним резултатом у реванш, битно је да нисмо примили гол код куће, тако да се надам да ће нас погодак у Салцбургу одвести у групну фазу Лигу шампиона. Салцбург има специфичан стил игре, нисмо навикли на то, али нас стручни штаб на прави начин припрема за утакмицу.“

Страха међу играчима по његовим речима нема.

„Нисмо се никад никог плашили, па нећемо ни сада. Идемо у Салцбург да обезбедимо пролазак даље. Нема притиска, присутан је само позитиван набој. Стално се бодримо међусобно, тако ће бити и пре него што изађемо на терен у Салцбургу. Свима нам је јасно колику радост ћемо донети нашим навијачима и нашим породицама ако прођемо, а од тога нема ништа лепше. Не треба играчима много да се прича, паметни су, зрели, знају шта нас чека. Сви смо у екипи искрени Звездаши и прави другари између себе, верујем да је то наша највећа снага“, истако је капитен Звезде.    

С. Р.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести