Здјелар: Против Инђије морамо да будемо на нашем нивоу

БЕОГРАД: Везни фудбалер Партизана Саша Здјелар, пред почетак нове сезоне у Суперлиги и утакмицу првог кола против Инђије, рекао је да тим мора да буде свом нивоу.
zdjelar, tanjug
Фото: Tanjug/Z.Žestić, arhiva

"Ушли су у Суперлигу жељни доказивања и са таквим екипама је увек тешко, али морамо бити на нашем нивоу", рекао је Здјелар за клупски сајт.

Црно- бели су током припрема одиграли неколико конторлих утакмица, а најжнацајније провере за предстојећу сезону биле су утакмице против Олимпије и Бордоа.

"Када бисмо оценили припреме само на основу те две контролне утакмице све би било одлично. Али то су утакмице које су сви желели да играју и да се покажу, али исто тако оне нису такмичарске. Сада следи оно најважније, а то је да почиње нова сезона у којој је свака утакмица важна", рекао је Здјелар.

Меч против новајлије у најјачем рангу српског фудбала Партизан игра на гостовању у недељу, а четири дана касније очекује их меч другог кола квалификација за Лигу Европе против Конахс Ки Номадса из Велса.

"Сигурно тешко гостовање јер је то стил игре коју ми не играмо, али опет ни они наш. Морамо што боље да се припремимо за противника", закљуцио је Здјелар.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести