Звезда: Не желимо Мажића, опет је показао лошу намеру

БЕОГРАД: Фудбалски клуб Црвена звезда после данашње седнице Управног одбора званицно је заузео став да тражи изузеће најбољег српског арбитра Милорада Мажића јер је, како се наводи, поново показао лошу намеру.
Crvena zvezda
Фото: Dnevnik.rs

"Непосредан повод овоме је начин на који се и када Милорад Мажић делегира и затим суди утакмице Црвене звезде. Тако је и у Крушевцу показао лошу намеру према нашем клубу, допуштао грубу игру, иако то не дозвољава када суди европске утакмице на којима са правом штити здравље играча, и на крају дозволио да се после очигледног играња руком у последњим секундама настави акција из које је Црвена звезда примила гол", наводи се у саопштењу.

Из Звезде подсећају на неке раније детаље са утакмица које им је судио Мажић - са Партизаном у финалу Купа (недосуђен пенал после рвачког захвата над Боаћијем) и Чаричм (недосуђен фаул када је сломљена нога Јовичићу).

"Зато Звезда не жели да њене утакмице суди Милорад Мажић. А да ли Мажић суди на такав начин својевољно или по нечијем налогу нека процени цела спортска јавност, поготово ако ФСС не санкционише такво понашање", истичу из клуба и додају да са пажњом прате однос ФШ према њима како се не би поновили догађаји са краја првенства прошле године.

Уједно, из Звезде честитају победу Напретку, наводе да су порази саставни део спорта и честитају играцима и стручном штабу на свему урађеном у досадашњем делу сезоне јер многи велики европски клубови, једнако као и Црвена звезда знају колико је тешко са успехом играти паралелно у више такмичења.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести