Звезда, Партизан и Тотенхем се опростили од Буњевчевића

БЕОГРАД: Фудбалски клубови Црвена звезда, Тотенхем и Партизан опростили су се од Горана Буњевчевића који је преминуо у 46. години због пуцања синусне анеуризме.
goran bunjevcevic
Фото: fss.rs

Последњу поруку досадашњем спортском директору Фудбалсог савеза Србије упутили су два бившка клуба Буњевчевића, као и Партизан.

"Нека је вечна слава нашем фудбалеру, капитену, директору, великом човеку. Буњо, Звезда ће заувек и са поносом чувати сећање на твоје име. Почивај у миру", објавила је Звезда.

Енглески премијерлигаш Тотенхем, где је Буњевчевић провео пет година, изразио је саучешће.

"Веома смо тужни због вести да је нас је напустио наш некадашњи фудбалер Горан Буњевчевић. Мисли свих у клубу су са његовим пријатељима и породицом у овим тешким временима", саопштио је Тотенхем на Твитеру.

Звезди и Тотенхему придружили су се и из Партизана, уз слику Буњевчевића са Сашом Илићем на једном од вечитих дербија.

"За неке ствари не постоје речи које могу описати бол фудбалске нације. Био си човек, пријатељ и брат, а напослетку изврстан фудбалер. Нек ти је вечна слава! Горан Буњевчевић 1973-2018", објавили су црно-бели.

Комплетној јавности тешко је пао одлазак Буњевчевића, што можда најбоље говоре сузе селектора репрезентације Србије Младена Крстајића по доласку на аеродром Никола Тесла из Русије, као и речи потпредседника ФШ Сава Милошевића да је сада сувишно причати од Мундијалу.

Буњевчевић се од 20. маја налазио у тешком стању, био је подвргнут хируршком захвату, али на крају није издржао битку за живот.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести