Почео камп "Кошарка без граница": Легенде у Београду

БЕОГРАД:  Камп "Кошарка без граница Европа 2018" почео је данас у Београду, у спортској хали у Жаркову, уз учешће великих имена овог спорта попут чувеног НБА тренера Грега Поповича и асова Жарка Паспаља, Предрага Стојаковића, Владимира Радмановића, Саше Павовића, радослава Нестеров ића, али и Николе Јокића, Николе Вучевића и Бобана Марјановића.
kosarka
Фото: Pixabay

Највише пажње изазвао је Попович, чувени тренер Сан Антонија, који је истакао да увек воли да дође у Србију, земљу одакле су његови јкорени.

"Увек уживам овде, у друштву пријатеља, волим добру храну и вино, синоћ сам био са Дудом Ивковићем, ту је наравно и Жарка Паспаљ. Кампови попут овог су сјајна прилика да се окупе многи бивши играчи, тренери, да помогну и врате нешто заједници и сигуран сам да ће млади момци и девојке уживати", рекао је Попович новинарима.

Предраг Стојаковић је такође истакао да му је задовољство што има прилику да буде у друштву великих асова, а причао је и о амбицијама Сакрамента, где је асистент генералног менаџера Владе Дивца.

"Ту су Богдан Богдановић, игра сјајно, прави је борац, подиже лествицу, верујем да ће бити још бољи наредне сезоне. Стигао је и Немања Бјелица, очекујемо да као тим напредујемо", рекао је Стојаковић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести