Смит: Бићемо спремни за Будућност

ЧАЧАК: Кошаркаш Борца Ентони Смит рекао је да очекује да ће у мечу против подгоричке Будућности играти као први тим и да ће бити спремни за тај сусрет.
borac
Фото: KK Borac

Чачански тим после два кола у АБА лиги има победу против Партизана и пораз од Црвене звезде, а у трећем колу очекује их дуел у Подгорици у суобту од 19 сати.

Очекујем да у наредној утакмици против Будућности играмо као прави тим, што се иначе од нас и очекује. Бићемо спремни за почетак меча, а верујем да уколико одиграмо најбоље што можемо ни победа није немогућа мисија, без обзира колико то нереално звучи", рекао је Смит за клупски сајт.

Он верује да Борац има шансе против сваког противника, што је било у мечу са Партизаном.

"Сматрам да ако у сваку утакмицу уђемо физички и психичики припремљени нећемо имати проблем да се носимо са свим екипама у АБА лиги", рекао је Смит.

Амерички кошаркаш, последње појачање које је стигло у Борац и које покрива позиије три и четири, има само позитивне утиске о Србији, Чачку и Борцу.

"Све је у најбољем реду. Наравно, ово је ново искуство за мене. Упознајем се са српским језиком, културом, традицијом, новим људима… Свиђа ми се окружење, пошто сам и у досадашњој каријери играо у мањим градовима. Лепо сам прихваћен, људи су добри, укључујући тренера и саиграче. Очекујем успешну сезону са Борцем”, закључио је Смит.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести