Тринкијери: Чека нас тежак меч са Приморском

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери, пред меч другог кола АБА лиге против Приморске, рекао је да ће то бити тежак дуел и да његов тим мора да буде максимално концентрисан ако жели победу.
p
Фото: EPA/EFE TIMM SCHAMBERGER

Црно-бели су пре две недеље са прваком Словеније одмерили снаге и у полуфиналу АБА Суперкупа у Загребу, када је после преокрета славио београдски тим који је касније освојио трофеј.

"Очекује нас тешка утакмица, против ривала који није пуно мењао тим у односу на прошлу годину и који је добро уигран. Уосталом, видели смо и недавно, током Суперкупа, да је то екипа која је итекако способна да игра на високом нивоу и да је са наше стране потребно да будемо на максимуму током свих 40 минута. Верујем да ће утакмица бити интересантна за гледаоце", рекао је Тринкијери за клупски сајт.

Капитен Новица Величковић рекао је да црно-бели неће имати лак задатак на гостовању у Копру.

"Приморска је и прошле сезоне и на почетку ове показала колико може да буде незгодан противник, нарочито на домаћем терену. Иако смо у Загребу играли са њима нимало лаку утакмицу, искрено очекујем да ће сутрашња бити још тежа. Ипак, ми знамо наш циљ и знамо да нас до њега можемо доћи само уз максималну борбу и чврсту игру", изјавио је Велицковић.

Меч између кошаракша Приморске и Партизана игра се 12. октобра од 18 сати.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести